nForsiden
MUDDANNELSER PÅ KANALISERINGSSKOLEN
 
 

 

Udtalelser fra tidligere elever på kanaliserings eller clairvoyance uddannelserne som de har valgt som information/kommentar til evt. kommende studerende:

 

______________

Dette har været et fantastisk forløb for mig i min spirituelle udvikling, det har ændret mig som person og givet mig styrke og tro på mig selv. Kanaliseringsuddannelsen har givet mig et løft som person og skubbet mig ud af min komfortzone med en masse gode praktiske øvelser. Det har beriget mig og jeg er dybt taknemmelig. Ilse er en fantastisk lærer, som har givet mig en viden omkring kanalisering og hjulpet mig med at skabe et samarbejde med energier fra en anden bevidsthedstilstand, som har løftet mig i min energi. Og derved givet mig troen på at jeg kan berige andre mennesker og løfte dem i deres energi

Mette som afsluttede kanaliseringsuddannelsen

______________

-Uddannelsen hjalp mig til at finde "hjem" til mig selv. Den har hjulpet mig til at få fokus i mit liv og jeg ved hvor jeg spørger, når jeg har brug for hjælp, støtte og vejledning. Guiderne står klar. Nu ved jeg at jeg ikke er alene. Nu står jeg klar til at vandre ud og "erobre" mit liv. Nyde mit liv. Jeg skaber mit liv nu!

Jannet som afsluttede kanaliseringsuddannelsen

_____

-Kurset giver en virkelig professionel grund at stå på.
Etik, moral og professionalisme står i højsædet hos Ilse.
Kurset er ikke et lille hyggeligt fritidsprojekt - det er et halvt års fuldtidsarbejde med selvudvikling som 1. prioritet.

Charlotte som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen
_____

-At tage kanaliseringsuddannelsen har været et af de skridt i mit liv (på nuværende tidspunkt) der har fyldt mest og rykket utrolig meget i mig. Ilse underviser med en varme og rummelighed og samtidig bestemthed, der gør at man frit kan udfolde sig.. eller lade være, er det , det man ønsker. Jeg har selv arbejdet, selv valgt det og selv flyttet mig, men jeg erkender ( og tillægger stor værdi) Ilses hjælpende hånd og støtte. For det Ilse, vil jeg meget gerne sige dig et stort TAK!! Den tid på kanaliseringsskolen har værtet nogle af de mest berigende måneder i mit nuværende liv!!! Mærker eller fornemmer man at kanalisering kunne være interessant og vi lman springe rammer vil jeg til enhver tid anbefale kanaliseringsuddannelsen!

Mette som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen
_____

-Kanalisering er fantastisk - på én måde så ubegribeligt - og så alligevel så virkeligt!

Pia som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen for clairvoyante
_____

-Overbygnings uddannelsen til kanalisering er det bedste, jeg hidtil har gjort for mig selv indenfor mit fag: clairvoyance & healing & medium ship. Jeg har gennem årerne deltaget i talrige efteruddannelser og kurser for at få udvidet mine horisonter og få sparring til mit daglige virke. Ilse formår at komme meget langt rundt om emnerne på en konkret og vedkommende måde i løbet af kort tid.

Blandingen af teori og praksis fører en igennem mange forskellige metoder, samtidig med man lærer at finde og gøre noget ved sine egne faldgrupper. Undervisningen foregår i en meget støttende og positiv atmosfære, så man ”tør” mere og mere og derved får det maksimale ud af uddannelsen. Det ris, man undervejs modtager, føles meget sandt og bliver fremført på en måde, så man ikke går i forsvars position af det, men tværtimod får mod på at gøre det endnu bedre.

Den store erfaring og kompetence, der ligger bag undervisningen, bliver der gavmildt delt ud af under hele forløbet. Spørgsmål undervejs bliver samlet op, mens de endnu føles relevante for en. Den personlige sparring, der følger hele forløbet gør, at man kommer ind i et selvudviklings forløb, der er en stor sidegevinst. Jeg kunne godt tænke mig at starte forfra bare for at øve endnu mere under Ilses vinger.

Tak for en stor oplevelse.

Zaenia som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen for clairvoyante
_____

-Prøv selv - næsten alle har evnerne til clairvoyance, til at hjælpe, til at få kontakt med de kære afdøde slægtninge. Ilse Johannesen er en dygtig lærer der igennem flere år har levet med den åndelige verden som en naturlig del af livet. Hun kan hjælpe DIG med at åbne op for dine slumrende evner, finde helt nye sider frem i dig selv, som du kan bruge næsten uanset hvilket erhverv og privatliv du har valgt. Tag på en rejse der bare fortsætter og fortsætter…. God tur!

Tenna som afsluttede claivoyanceuddannelsen
_____

- Stor integritet, professionalisme og fokus på den enkelte. Læreren var MEGET professionel og der var plads til hver enkelt kursist. Det var alle pengene værd og mere til!!

Dorthe som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen
_____

-Uanset om jeg i fremtiden vil bruge kanalisering professionelt eller ej, har uddannelsen betydet meget for mig. Den har styrket min tro på mig selv, og har bragt den åndelige verden helt tæt på mig. Så tæt tæt, at jeg nu opfatter mig selv helt forbundet med denne verden altid. jeg føler mig åndeligt og sjæleligt beriget.

Jeg har mærket mig selv, min egen engergi. Jeg har mærket nogle af universets forskellige energier. jeg har grint og grædt. Jeg har følt mig elsket. Jeg har følt mig fortabt og fortvivlet, men jeg har også fundet tilbage til min indre styrke i mig selv.

Rosa som afsluttede Kanaliseringsuddannelsen

_____

-Gi slip.... og lad dig forføre ud på denne rejse til det klare land fuld af skygger, skyer,
sole, stjerner, tårer, smil, lethed og nye muligheder

Elisabeth som afsluttede claivoyanceuddannelsen
_____

-Jeg har oplevet uddannelsen som clairvoyant vejleder på Kanaliseringsskolen utrolig positivt på mange måder. Både som et kæmpe skub i min åndelige udvikling, men også som en stor hjælp og redskaber til min videre vej i livet både professionelt og privat.

Lizette som afsluttede Claivoyanceuddannelsen
_____

-Et intenst forløb med op - og nedture. Man kommer igennem som et stærkere menneske med et klart lys.

Stine som afsluttede kanaliseringsuddannelsen
_____

-Dette har været det helt rigtige for mig. Efter at have ventet på at komme i gang med en clairvoyanceuddannelse, er jeg glad og taknemmelig over, at jeg har taget den hos Ilse. Både den høje faglighed og den uhøjtidelige og jordnære stemning er guld værd. Det har været godt og sjovt og super lærerigt.

Pia som afsluttede Claivoyanceuddannelsen
_____

 

 
© Kanaliseringsskolen . Ilse B. Johannesen . Tlf. 26 84 04 34 . E-mail mail@kanaliseringsskolen.dk . Se-nr. 25 76 92 95